Cine suntem si ce oferim?

Wow Photo Booth – echipa care da culoare evenimentelor

WOW Photobooth este o companie ‘wow‘ care ofera servicii de inchiriere cabine foto, punand la dispozitia clientilor cabine foto cu design modern si prietenos, dar mai ales distractia garantata a tuturor participantilor la eveniment.

Dorinta noastra este sa ne asiguram ca indeplinim dorintele tuturor clientilor nostri, oricat de exigente ar fi acestea, oferind pachete flexibile adaptabile oricarui tip de eveniment.

Cabinele noastre corespund ultimelor standarde de tehnologie in domeniu fiind practic un studio portabil in adevaratul sens al cuvantului.

Cabinele noastre foto

Cabinele noastre foto sunt excelente pentru Nunti, Aniversari, Majorate, petreceri aniversare, reuniuni de clasa, evenimente caritabile, evenimente corporate, petreceri de vacanta si multe altele!

Nuntile, Majoratele si Botezurile sunt evenimente unice in viata ce trebuiesc amintite alaturi de WOW PhotoBooth. Fotografiile profesionale, de inalta rezolutie (10MP) sunt tipărite în stilul de „fotografii digitale de calitate fâșie”, o amintire iubita de dumneavoastra si de oaspetii dvs. Petrecerea ta unica nu ar fi completa fara o amintire digitala si fizica pe care puteti scrie mesaje.

Cabina Foto „Clasic”

Cabina Foto „Insta”

Fundaluri WOW PhotoBooth

Toate pachetele includ cel putin unul din fundalurile de mai jos.

Recuzita WOW PhotoBooth

Intrebari Frecvente

Cum comand?

Simplu: poti folosi formularul de contact din sectiunea „Contact”, ne poti apela la numarul de telefon 0769242500, ne poti trimite un email pe adresa cabinafotowow@gmail.com sau un mesaj privat pe Facebook pe pagina WOW Photobooth. Orice varianta de contact ai alege noi ne asiguram ca vei primi un raspuns in maxim 24h.

Trebuie sa platesc un avans?

Da, pentru a rezerva o cabina foto pentru evenimentul tau trebuie sa semnam un contract si in baza unei facturi de avans sa achitati un avans de 25% din valoarea contractului.

Cat costa?

Preturile difera in functie de locatie, numarul de persoane, numarul de ore si solicitari speciale (branding, fundal personalizat, accesorii personalizate). Pentru oferta personalizata folositi sectiunea Contact. Pentru pachetele standard folositi sectiunea Lista Preturi.

Cabina foto se poate personaliza?

Da, se poate personaliza atat cabina cat si fundalul sau recuzita. Pentru pachete de branding personalizate folositi sectiune contact, acestea nu fac parte din oferta standard.

Va deplasati oriunde?

Da. In functie de locatie putem percepe un cost de transport. In Bucuresti si imprejurimi transportul este gratuit.

Cate poze pot face la evenimentul meu?

Numarul de poze pe durata pachetului contractat este nelimitat.

Cum functioneaza?

Simplu: vii la cabina, te inarmezi cu accesorii si propsuri haioase, te asezi la poza si apesi pe ecranul tactil pe butonul foto. Oricum un asistent tehnic va fi langa tine pentru indrumari, desi cu siguranta nu vei avea nevoie.

Cate persoane incap in poza?

In functie de locul unde este instalata si tipul de template ales inca pana la 10 persoane, deci este loc pentru toata lumea.

Ce accesorii sunt incluse in pret?

Avem zeci de accesorii haioase: masti, peruci, palarii, ochelari, propsuri cu mesaje si propsuri tematice. Daca totusi accesoriile noastre nu reflecta exact dorintele voastre putem face contrac cost si accesorii personalizate.

Mai ai si alte intrebari pentru care ai vrea un raspuns? Contacteaza-ne!

Nu ai gasit ce cautai?

Pachetele noastre nu se limiteaza la ce ai vazut. Contacteaza-ne pentru detalii si oferte personalizate. Raspundem in 24h!