Cabina foto Petreceri Corporate

Photo booth Petreceri private

Participam la petrecerile corporate pentru atmosfera care se face cu ajutorul cabinelor fotografice.

Avem posibilitatea de personalizare a cabinelor pentru specificul brandului. Va oferim spre inchiriere cabina foto / photo booth profesionale si mobile pentru ca petrecerea voastra sa fie cat mai animata.

Putem sa oferim invitatilor poze tiparite in formate obisnuite de 10×15 cm sau 5×15 cm, sa realizam sketh-uri pe poze, adica sa le prelucram ulterior, sa folosim Green Screen, sa venim cu mai multe cabine foto in acelasi timp si altele depinde intotdeauna de ideile si nevoile care le aveti.

Aveti la dispozitie din partea noastra unul sau mai multi asistenti in functie de marimea evenimentului chiar daca inchirierea cabinei foto / photo booth se face pentru, botez, petrecere privata, eveniment corporate sau eveniment public pentru ca petrecerea / evenimentul la care participati fie unic si sa ai parte de distractie maxima impreuna cu cei apropiati.

In costurile serviciului de inchiriere cabina foto eveniment corporate/ photo booth evenimente corporate veti beneficia de:

  • Fotografii pe toata durata inchirierii cabinei foto la eveniment corporate in format 10×15 cm sau 5×15 cm cu stripuri magnetice sau toata poza
  • Diverse accesorii si mesaje de calitate, propsuri suficiente pentru ca invitatii de la evenimentul tau sa se distreze
  • Asistenta tehnica permanenta pe toata durata desfasurarii evenimentului
  • Sharing la fotografii pe conturile voastre de social media
  • Personalizarea grafica a fotografiei in functie de tema evenimentului tau corporate
  • Printare nelimitata pentru ca fiecare invitat sa primeasca exemplarul lui
  • Fundaluri / Background la alegere diverse culori, materiale sau contracost
  • Guest Book / Albumul invitatilor in care invitatii pot lasa si o amintire scrisa

Nu ai gasit ce cautai?

Pachetele noastre nu se limiteaza la ce ai vazut. Contacteaza-ne pentru detalii si oferte personalizate. Raspundem in 24h!